T’has plantejat algun cop perquè ens fem regals? Sí, és clar, perquè fa anys, perquè ha tret bones notes, perquè vull demostrar-li que l’estimo, perquè es jubila, perquè és el Dia de la Mare…

Però l’origen del regal, i per això també s’anomena “present”, és aconseguir que el destinatari posi un somriure ben gran a la seva cara i que ens tingui “presents” a la seva memòria, que ens recordi amb afecte tan sols pel fet d’intentat fer-li la vida una miqueta més feliç.

I en això, precisament, consisteix fer un regal: a donar felicitat!

No hem d’oblidar mai aquest concepte, perquè “donar felicitat” no sempre ha d’anar acompanyat d’un objecte. També valen les abraçades, les paraules, els gestos… només cal que hi posis de la teva part per conèixer una mica més a aquesta persona i segur que encertaràs de ple amb què li regalis… encara que només sigui un “ets guai!” escrit amb lletres de sopa.

Fes magdalenes i clava paraules que tinguin significat només per a vosaltres, compra un llenç en blanc i escriu amb retoladors de mil colors totes les raons per les quals l’estimes, omple de post-its tota la casa amb missatges que el/la facin sentir bé…

… qualsevol petit esforç serà un genial, per a ell, per a ella i per a tu!!!

Deja un comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada