I ara és el moment en què us mireu l’un a l’altre i sortiu corrent…

A Kamon ens fiquem a la vostra pell. A Kamon no us deixem sols. Ens encantarà ser les vostres “wedding planners” per organitzar, decorar i coordinar qualsevol petit detall d’aquest dia tan especial. Un casament que explicarà la vostra història, una història que cal celebrar, com per exemple, la història del Jaume i la Mariona!

Perquè celebrar és compartir, és viure amb alegria un moment únic amb la gent que estimes, és preocupar-se perquè tots estiguin a gust, és pensar durant dies on ho vols fer la festa i quin menú serviràs als teus convidats, és…

Heu pensat en posar-vos a les mans d’algú que us ajudi a organitzar? Pot ser el vostre casament, però també l’aniversari de la Marta, el bateig d’en Pol o la festa sorpresa a la vostra mare.

Decoració d’espais, decoració de taules, taula dolça, invitacions, assessorament en imatge, monitores, detalls per als convidats, fotògraf… mil i una idees que dissenyarem per a vosaltres, per a que sigui una festa veritablement inoblidable…

Ens prenem un cafè i en parlem?

Deja un comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada