Aquesta és la primera entrada al blog del departament de disseny estratègic de Kamon, ens fa molta il·lusió donar-vos la benvinguda i agrair-vos aquesta lectura.

Us explicarem una mica que trobareu en aquest apartat:
El blog ens servirà per fer conèixer als i a les que ens seguiu les nostres guies d’inspiració, els nostres projectes, el nostre dia dia i tot allò que ens ajuda a aprendre i ser millors en el nostre servei, confiem que tots els que ens acompanyeu pugueu créixer i inspirar-vos amb nosaltres. Estem segures que vosaltres ens hi ajudareu!

Que oferim al departament de disseny estratègic? Bàsicament solucions a les necessitats que poden sorgir a una empresa des del punt de vista de disseny: la identitat corporativa que defineix millor a l’empresa, el logo més encertat per tal de posicionar la marca i el producte, el full de ruta i tot el material gràfic per a implementar una nova família de producte, un nou canal o una nova web corporativa… en definitiva, treballem, dissenyem, per a convertir en realitat els objectius i les necessitats de les empreses, totes, les més grans i les més petites.
Esperem que avui, amb aquesta presentació, comenci un llarg viatge junts i tenir-te al costat per a créixer i millorar.

Gràcies per confiar en Kåmon!

Deja un comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada